Doliu la Hollywood! A murit Shannen Doherty, vedeta din Beverly Hills 90210

Doliu la Hollywood! A murit Shannen Doherty, vedeta din Beverly Hills 90210

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210”, a murit după o luptă de aproape zece ani cu cancerul.

Actrița avea 53 de ani și a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015.

„Cu inima grea confirm stingerea din viață a actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul după mulți ani de luptă cu această boală”, a declarat Leslie Sloane, agentul de presă al lui Doherty, duminică, pentru People.

Shannen Doherty a devenit celebră în 1990 când a interpretat rolul Brendei Walsh în serialul de succes „Beverly Hills 90210”. 

În 2017, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer, Doherty a anunțat că boala a intrat în remisiune, însă în 2019, cancerul a reapărut și s-a extins.

Actrița a continuat să lucreze și a apărut în filme de televiziune și a fost gazda unui podcast de succes, iar în iune 2023, a anunțat că urmează radioterapie pentru tratarea cancerului care s-a extins la creier.

Câteva luni mai târziu, în noiembrie 2023, vedeta a vorbit despre boala sa și a spus că se află în stadiul 4 și i s-a răspândist la oase, dar a afirmat că „nu vrea să moară”...

„Nu am terminat cu viața, nu am terminat cu iubirea, nu am terminat cu crearea, nu am terminat să schimb lucrurile în bine, sper. Nu am terminat, nu am terminat”, a spus ea pentru People.

Comenteaza