Eikon, nominalizată pentru Premiul de Excelenţă la Gaudeamus

Eikon, nominalizată pentru Premiul de Excelenţă la Gaudeamus
Editura clujeană Eikon a fost nominalizată la Premiul de Excelenţă acordat în cadrul ediţiei din acest an a celui mai mare târg de carte din România, Gaudeamus - Carte de Învăţătură, desfăşurat între 21-25 noiembrie la Bucureşti.

Cinci edituri au fost nominalizate pentru Premiul de Excelenţă - Tracus Arte, Noi Media Print, Editura Trei, Cartier, trofeul, în valoare de 10.000 de lei, fiind acordat editurii Cartier, pentru proiectele de promovare a literaturii române peste hotare.

Trofeele pentru edituri au fost adjudecate de Humanitas - locul I, RAO - locul 2 şi Nemira - locul 3. Cea mai râvnită carte a târgului a fost votată „Parabolele lui Iisus. Adevărul ca poveste", de Andrei Pleşu, conform mediafax.ro.

Cea de-a XIX-a ediţie a Târgului Gaudeamus, organizat anual de Radio România Actualităţi, a reunit aproximativ 370 de edituri din ţară şi străinătate. La eveniment au participat aproximativ 100.000 de vizitatori, conform romania-actualitati.ro. Republica Moldova a fost invitatul de onoare al târgului iar Italia partener privilegiat al evenimentului.

 

Etichete
Comenteaza