Electric Castle 2016: cazare în camere mobile de hotel sau corturi de vis, acces VIP cu bar propriu cu vedere spre scenă

Electric Castle 2016: cazare în camere mobile de hotel sau corturi de vis, acces VIP cu bar propriu cu vedere spre scenă
Ediţia din 2016 Electric Castle va avea loc între 14 şi 16 iulie, la Castelul Banffy din Bonţida. Miercuri, 11 noiembrie, vor fi puse în vânzare primele 5.000 de abonamente, la preţul de 219 lei. Cu această ocazie, organizatorii au dezvăluit câteva noutăţi despre ediţia de anul viitor: va crește numărul de scene, line-up-ul va include mai mulți artiști, iar condițiile de cazare vor fi net superioare ediţiilor precedente.

"În anii trecuți am demonstrat că la Electric Castle nu facem compromisuri când este vorba de muzică sau show-ul de pe scene. Anul acesta ne vom concentra și mai mult pe confortul participanților, oferindu-le mai multe pachete de cazare, dar și diverse facilități pe suprafața festivalului. Vrem ca fiecare om ce vine la Castel să aibă parte de o experiență completă de festival", a declarat Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului.

Primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 noiembrie 2015, fiind disponibile exclusiv fanilor care s-au înregistrat în prealabil pe siteul electriccastle.ro.

Aceștia vor putea opta pentru un early bird pass care include intrare în toate cele patru zile de festival sau un VIP Pass, care oferă facilități speciale. Printre acestea se numără o poartă VIP pentru intrare mai rapidă pe teritoriul festivalului, posibilitatea de a parca aproape de intrarea în festival și acces întrun VIP Lounge, un spațiu cu o vizibilitate de neegalat asupra scenei principale a festivalului, care va beneficia de bar și toalete separate.

Electric Castle trece la un alt nivel la capitolul camping

Tot de miercuri vor fi puse în vânzare și abonamentele pentru camping, care, pentru prima dată, vor include tipuri diferite de pachete în funcție de facilitățile oferite: de la spațiu pentru cort la corturi pre-asamblate sau chiar camere de hotel cu toate utilitățile incluse.

Pachetul standard va include toate facilitățile necesare unei experiențe plăcute: spațiu de campare, dușuri, toalete eco, servicii de pază, într-un spațiu delimitat și iluminat ce oferă un acces facil în perimetrul festivalului. Cei care își doresc un Pachet Premium vor avea acces într-o zonă dedicată la facilități îmbunătățite: toalete și dușuri VIP, dulapuri securizate, puncte gratuite de reîncărcare a telefoanelor. În plus, în zona de camping Premium, va fi amenajat și un supermarket.

Cei care optează pentru Super Premium Camping nu vor avea nevoie nici măcar să vină cu cortul de acasă. Pe perioada festivalului ei vor fi cazați într-un Deam Tent (cort de mari dimensiuni pentru 4 persoane). Aceste corturi sunt foarte populare la evenimente precum festivalul de la Glastonbury, în ele având la dispoziție saci de dormit, covoare, lumină și noptieră; toate acestea pe lângă accesul la toate facilitățile Premium.

Pentru toți cei care doresc un maxim de confort există Ultra Premium Camping: cazarea se va face în camere Flexotel. Acestea sunt camere de hotel mobile, aduse din Olanda și asamblate special pentru festival, care vor oferi fiecare două paturi single, lumină, electricitate, prosoape și lenjerie de pat, posibilitatea de a încuia camerele, acces la facilitățile Premium și în Camping Lounge.

Tranzitul din fiecare zonă de campare înspre teritoriul festivalului se va face rapid, prin porți de acces dedicate. Abonamentele și pachetele de camping vor fi puse în vânzare începând tot de miercuri, 11 noiembrie, ora 11:11. Ele vor fi disponibile pentru toţi "electricii", nu doar pentu fanii pre-înregistraţi precum în cazul biletelor. Preţul începe de la 59 de lei şi va urca în funcţie de facilităţile alese. 

Electric Castle 2015 a avut loc între 25-28 iunie şi a numărat peste 150 de artişti. Pe cele cinci scene ale festivalului au urcat nume grele din industria muzicală internațională și autohtonă precum: The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim&Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.

Aftermovie-ul ediției de anul acesta a fost dedicat festivalirilor: "Anul ăsta am dorit un aftermovie focusat mai mult pe experienţa EC... pe voi - cel mai contagios și inteligent și frumos public din România. Anul acesta nu a fost despre artiști! Anul asta headlinerii festivalului Electric Castle ati fost voi. Datorită vouă, acest festival a devenit o stare de spirit. Acest aftermovie vă e dedicat în totalitate", au declarat organizatorii festivalului.

90.000 de persoane au luat parte la Electric Castle 2015.

 

 

Comenteaza