Expoziţie lego la Muzeul Etnografic din Cluj

Expoziţie lego la Muzeul Etnografic din Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei își așteaptă vizitatorii începând de luni, 5 octombrie, până sâmbătă, 10 octombrie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21, la tradiționala expoziție de construcții LEGO(R) a Asociației Brickenburg Ethnologia Galactica.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de către membrii ai Asociației Brickenburg. Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.
Vizitarea expoziției se face în condițiile speciale stabilite pentru perioada stării de alertă.

Asociația Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în tara și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

Expoziția va fi deschisă de luni, 5 octombrie, până sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10.00-18.00, la sediul central al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza