Foto Festival pe plaja din Grigorescu. Concerte cu Om la Lună sau Luna Amară

Festival pe plaja din Grigorescu. Concerte cu Om la Lună sau Luna Amară

Atmosfera vacanțelor mediteraneene ajunge din nou la Cluj-Napoca prin ediția a șasea a proiectului „Vamos a la Playa”, care va avea loc între 26 iulie și 4 august 2024 pe Plaja Grigorescu.

Festivalul promovează o abordare sustenabilă și respectuoasă față de mediul urban. Doar 14% din arealul zonei de agrement va fi ocupat, iar concertele vor avea loc exclusiv în weekend, între orele 18:00 și 22:00, pentru a nu deranja locuitorii din zonă​.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără trupe îndrăgite precum Om la Lună, Luna Amară, Dean Klooge, Score Band, și Mano & Gregor Band, oferind participanților seri de neuitat sub cerul liber​.

Participarea la eveniment este gratuită, iar clujenii sunt invitați să contribuie la programul festivalului prin propuneri de activități care se potrivesc profilului Vamos a la Playa, trimițând sugestiile lor pe asociatia.urbannect@gmail.com​.

Pentru mai multe detalii și actualizări, cei interesați sunt încurajați să urmărească pagina de Facebook a evenimentului.

Comenteaza