Update Festivalul Silvoiței revine la Cluj, la început de toamnă

Festivalul Silvoiței revine la Cluj, la început de toamnă

Anul acesta, Festivalul Silvoiței din comuna Vultureni aduce mâncare gătită pe foc de lemne și diverse activități potrivite pentru toate vârstele. Programul zilnic este de la 10.00 la 18.00.

UDAPTE: Festivalul Silvoiței se amână pe 8-9 Oct 2022. "Având in vedere previziunile meteo de ploaie puternică, 15-20 litri/mp, organizatorii au amânat Festivalul Silvoiței – ediția a IV-a cu 3 săptămâni când prognoza prevede vreme bună. bilete pentru noua dată aici: bit.ly/silvoita22"

----------------------------

Participanții sunt așteptați și anul acesta cu silvoiță proaspătă, preparată la ceaun, la fața loculuii, cu mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă.

În timp ce silvoița fierbe domol, participanții se vor putea bucura de:

  • ridicare cu balonul cu aer cald
  • concursuri, activități & jocuri pentru copii: alergat pe baloți, concurs de cărat cu roaba sau de sărit cu sacul, diverse jocuri sportive precum fotbal, volei sau badminton.
  • ateliere creative: pictură și atelier de modelaj în lut cu artista ceramist Cristina Pop din Vultureni
    plimbări cu tractorașul, căruța sau călare cât și diverse drumeții ghidate pe dealurile din împrejurimi
  • mâncare tradițională delicioasă: gulaș, balmoș, plăcinte, zacuscă pe foc de lemne, ciocolată de casă, silvoiță proaspătă, sucuri naturale, limonadă și sirop.
  • Un timp de conectare și discuții cu cei dragi sau cu oamenii locului.

Toate activitățile pentru copii și adulți sunt gratuite pe baza biletului de intrare, excepție face ridicarea cu balonul cu aer cald, pentru care se achită o taxă suplimentară în cadrul evenimentului. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Asociațiel La Vultureni aici : bit.ly/silvoita22

 

 

 

 

 

Comenteaza