Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor pe scenă. „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată"

Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor pe scenă. „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată"
| Foto: impact.ro

Cunoscutul actor clujean va împlini 85 de ani în 27 ianuarie. Acesta a anunţat că nu îşi va sărbători ziua de naştere pe scenă din cauza pandemiei de COVID-19.

Actorul spune, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că în 2021 nu îşi va sărbători ziua de naştere pe scenă, ca în alți ani. „E prea multă tristeţe în lume. Mai e puţin şi intrăm într-o săptămână mare pentru mine. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi ştiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuţi pe 29 februarie, aşa că înaintează în vârstă o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, a scris actorul într-un mesaj pe Facebook, cu titlul „Scrisoare către voi”. El spune că a devenit o tradiţie ca în fiecare an să îşi petreacă ziua de naştere pe scenă.

„Şi acum vine marele "dar". Copii, e prea multă tristeţe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit să ne ţinem de sărbătoriri. Dacă nu ne vom vedea faţă în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin”, a mai scris actorul.

Piersic le promite spectatorilor că anul viitor va sărbători „şi pentru 85, şi pentru 86 la un loc”. „Este Anul Vărsătorului, sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. Vă rog să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru. Fiţi buni unii cu alţii şi la anul, facem o sărbătorire şi pentru 85 şi pentru 86 la un loc! E o promisiune!”, a scris Piersic, pe reţeaua de socializare.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza