Fundaţia Armonia a cedat gratuit primăriei brandul "Zilele Clujului" VIDEO

Fundaţia Armonia a cedat gratuit primăriei brandul
Jurnalistul Ion Novăcescu, care deţine Fundaţia Armonia, a cedat gratuit Primăriei brandul Zilele Clujului, inregistrat de acesta la Oficiul pentru Inventii si Marci OSIM) in aprilie 2002.

 

Novăcescu a înmânat primarului Emil Boc certificatul OSIM al Zilelor Clujului cu ocazia conferinţei de presă susţinut de primar, astăzi, pe şantierul Sălii Polivalente.

Novăcescu a fost cel care a înregistrat lin 2002, la OSIM, acest brand, "Zilele Clujului", care în ultimii ani a fost dezvoltat de administraţia Boc.

Ziaristul a infiintat in 2002 Zilele Clujului si le-a organizat pana in 2004.

"Nu am propus primarilor Apostu si Boc sa fac Zilele Clujului. Le-am propus sa le dau marca gratis, si, daca considera necesar, sa prinda si Fundatia Armonia, care detine brandul, in programul manifestarilor culturale. N-am cerut bani, alocari sau favoruri", a explicat gestul său Novăcescu.

Precizăm că Fundatia Armonia a lui Novacescu, are inchiriat de la primărie spaţiul unde e sediul fundaţiei!. 

In cele din urma, Novăcescu a  cedat marca, excedat de numele actual al evenimentului, "Zilele Cluj-Napoca", care suna, in opinia acestuia, "agramatical", asa cum a declarat acesta in Matinalul "Dimineti in realitate", de la radio Realitatea FM Cluj.

Anul acesta Zilele Clujului încep vineri, 23 mai, şi ţin timp de o săptămână.

Comenteaza