Hai în Sat la Operă în Baciu

Hai în Sat la Operă în Baciu

Ultimul spectacol din seria celor 10 derulate în cadrul proiectului "Hai în Sat la Operă", va avea loc, duminică, 25 februarie, în comuna Baciu.

Duminică, începând cu ora 13:00, în cadrul ultimei reprezentaţii din seria spectacolelor derulate în cadrul proiectului "Hai în Sat la Operă", vor urca, pe scena Căminului Cultural din Baciu, artiști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca și ai Operei Maghiare din Cluj Napoca, într-o colaborare inedită și cu un repertoriu care va cuprinde cele mai aplaudate momente din spectacolele anterioare. Intrarea este gratuită.

"În octombrie 2018 Asociația Culturală 'Hai în Sat', a pornit călătoria Hai în Sat la Operă - o călătorie care ne-a purtat prin 10 comunități rurale din județul Cluj. Rezultatele au depășit așteptările, astfel încât astăzi putem număra peste 1300 de oameni cărora le-am facilitat accesul la cultură prin evenimente de calitate", spun reprezentanţii organizaţiei, la finalul proiectului. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza