Îngerii au coborât în stradă GALERIE FOTO

Îngerii au coborât în stradă GALERIE FOTO
Clujenii au avut parte, în această după masă, de două momente artistice inedite: plimbarea "îngerilor suspendaţi între Pământ şi Rai" pe Bulevardul Eroilor şi un spectacol stradal de acrobaţii.

Prin reprezentaţia lor, îngerii au vrut să creeze o legătură între teatru şi mediu, între spaţiile urbane şi spiritul artistic. S-au plimbat printre curioşii de pe stradă, s-au aşezat alături de clujenii care stăteau la terasele de pe Eroilor ori au creat "tablouri" vii. 

Dacă o parte din "spectatori" s-au rezumat să admire spectacolul de la distanţă şi să încerce să înţeleagă mesajul artistic, alţii s-au îmbulzit să facă poze cu telefonul sau să atingă actorii.

Spectacolul stradal de acrobaţii "Ça carton a Washington" a fost organizat de Institutul Francez Cluj-Napoca. Chiar dacă a plouat mărunt şi a fost destul de frig, cei doi acrobaţi francezi i-au ţinut pe clujeni în priză cu "giumbuşlucurile" lor: au stat în cap şi în mâini, au făcut sfoara în aer sau au stat suspendaţi folosindu-se doar de puterea corpului.

Cei mai fericiţi de aceste reprezentaţii au fost micuţii.

Etichete
Comenteaza