Inna: Publicul este mai mult decât pregătit pentru Untold, ei sunt festivalul

Inna: Publicul este mai mult decât pregătit pentru Untold, ei sunt festivalul
Cea de-a doua ediție a Untold, cel mai mare festival din Europa de Est și care reunește peste 150 de artiști din țară și din străinătate, între care unii dintre cei mai în vogă DJ, va fi deschisă joi după-amiază de Inna.

"Este pentru prima oară când deschid un festival în România și asta mi se pare foarte tare. Publicul este mai mult decât pregătit. De fapt, ei sunt festivalul. Pentru mine, asta înseamnă festival, în primul rând public și apoi artiști. (...) Vă iubesc, fiți atenți, dar dansați și distrați-vă!", a declarat Inna, miercuri noaptea, pe Aeroportul din Cluj.

Un avion special - Boeing 747 - a adus la Cluj-Napoca peste 100 de participanți la festival. Atmosfera a fost întreținută de DJ Manuel Riva. Printre cei care s-au aflat în avion s-au numărat Cătălin Botezatu, Cabral și Mihai Petre.

"Este un festival cu care România se mândrește. Am intrat și din punct de vedere muzical pe harta internațională, care contează, a muzicii", a spus Cătălin Botezatu, care a povestit că i-a trimis lui Tiesto o ținută de clubbing pe care speră să o poarte pe scena Untold.

Peste 150 de artiști, între care Hardwell, Armin Van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, vor urca pe cele șapte scene ale festivalului Untold, care se va încheia pe 7 septembrie.

Joi, pe scena principală vor urca Inna, Naughty Boy, James Arthur, Faithless, Nervo, Fedde le Grand, Tiesto, iar seara va fi închisă de unii dintre cei mai în vogă DJ, Dimitri Las Vegas & Like Mike.

Printre cei care vor vor cânta și mixa joi pe celelalte scene se numără: Route 94, The Martinez Brothers, Dop, Skream, Marwan, Zo, Nerub, Made from scratchi, DJ Snow&Agent Mic, CTC, Jeru the Damaja, Borgore, Rudimental DJ, Highroller, The rabbit king, Moods, Pedestrian, FKJ, Mark Farina, Aquarius Haven, Kosta, Gerpov, Gelka, Tomma Alistar, Belavu, Moonlight breakfast, Nahko&Medicine for the people, Julian M, Trip engineer, Walk in town, Mike Maiden, DJ Vice, Andrew Case, Mini, Raumakustic, U Gin, Paul Damixie B2B Allya, Maestros del Ritmo, Audio State, Vanotek, Yanka, Radu, Nicoleta Nuca, Antonia, Carla's Dream.

Scena principală a festivalului este cea mai mare amenajată în România, depășind-o ca suprafață pe cea de anul trecut, care a fost construită pe același amplasament, respectiv stadionul Cluj Arena.

Potrivit organizatorilor, scena are o înălțime de 28 de metri, o deschidere de 120 de metri și cu un număr dublu de echipamente față de prima ediție a festivalului.

Una dintre atracțiile festivalului va fi prezența pe scenă ca DJ a lui Hodor, personajul din "Game of Thrones". Actorul Kristian Nairn, care interpretează acest personaj, este pasionat de muzica house și este, de mai bine de cinci ani, un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions.

 

Comenteaza