Înscrieri la audiţii pentru atelierele susţinute de Andrei Şerban

Înscrieri la audiţii pentru atelierele susţinute de Andrei Şerban
Actorii tineri, cu vârsta până în 30 de ani, dar şi studenţii la actorie, în an terminal şi masteranzii se pot înscrie până în 10 iunie la audiţiile care vor avea loc pentru selectarea participanţilor la două noi sesiuni de ateliere-rezidenţă ce vor fi susţinute în România de cunoscutul regizor Andrei Şerban.

Atelierele vor avea loc în intervalulu 10-16 iulie, respectiv 18-24 iulie, la Memorialul Ipoteşti.

Participarea la atelierele respective se face pa bază de audiţii, care se vor desfăşura între 17-19 iunie, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Atelierele sunt organizate în cadrul Academiei Itinerante „Andrei Şerban" de Institutul Cultural Român, prin intermediul ICR New York, în parteneriat cu Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Ion Sava" din cadrul Teatrului Naţional din Bucureşti şi Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu.

Costurile de desfăşurare a atelierelor, precum şi cele de cazare şi transport de la Bucureşti la Ipoteşti şi retur, pentru participanţi, vor fi asigurate de organizatori.

„Pentru înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să trimită un e-mail cu CV, o fotografie şi o scrisoare de intenţie care să detalieze interesul de a participa la acest atelier pe adresa asta@icrny.org până la data de 10 iunie 2011, menţionând totodată perioada pentru care optează (10-16 iulie sau 18-24 iulie). Programarea audiţiilor se va face în limita locurilor disponibile", se precizează într-un anunţ postat pe site-ul ICR.

 

Comenteaza