Invitaţi din Sibiu şi Graz la Delahoya

Invitaţi din Sibiu şi Graz la Delahoya

Organizatorii Festivalului Delahoya au anunţat ieri prezenţa a doi noi DJ în cadrul evenimentului: Mihai Popoviciu şi Razor Racun.

 

Mihai Popoviciu s-a născut în Sibiu şi este considerat unul dintre cei mai inovatori producători de muzică electronică din Estul Europei. în iunie 2007 a fost lansat EP-ul său “First Contact”. Mihai s-a alăturat familiei Highgrade împreună cu Markus Homm la sfârşitul anului trecut şi de atunci cei doi au avut câteva lansări de melodii încununate de succes precum “Deaf Sniper”, “Lagoon” şi “Urban Ballroom”. DJ-ul Razor Racun (Petrol Dollar, Graz)  s-a născut tot la Sibiu, însă a emigrat în Austria în anii ‘90.

 

A mixat alături de Ben Long, Jamie Bissmire, Boriqua Tribes, Hifi Princess, Nathan Cole, Virgin Helena, în câteva cluburi şi la evenimente din Austria precum Tunnel Vienna (Fever), öBB hall (Subway), Love Parade în Viena, dar şi Theatro, Arcadium, The Dom (ultimele trei din Graz).

 

Ediţia din acest an a Festivalului Delahoya se va desfăşura în perioada 21-23 mai, atât în parcarea Polus Center (un cort de spectacol), cât şi în zona food-court (unde vor avea loc workshopurile). Printre invitaţi se numără Paco Osuna (rezident în cluburile principale din Ibiza), Pauli Steinbach (Germania) de la Cocoon Records (casa de discuri numărul 1 în lume în muzica electronică), Hot X (rezident al evenimentelor de muzică electronică din cadrul Festivalului Sziget din Budapesta, Bonusz, Balaton Sound). Workshopurile demonstrative nu vor lipsi nici la această ediţie a festivalului.

 

Clujenii vor putea să afle mai multe despre ce înseamnă dj-ing, producing, vj-ing, dar se vor putea informa şi în domenii precum fotografia, moda sau hairstylingul. Delahoya se află la a 14-a ediţie şi este un festival a cărui tradiţie a fost câştigată şi datorită locului de desfăşurare: dealul Hoia. Festivalul a fost, ani de zile, unul dintre evenimentele de referinţă ale muzicii electronice din România. în ultimii ani, Delahoya a avut ca locuri de manifestare Aeroportul Cluj-Napoca, respectiv Polus Center.

 

Comenteaza