Jacqueline Bisset: “Sunt îndrăgostită de iubire”

Jacqueline Bisset: “Sunt îndrăgostită de iubire”
Strălucitoare şi dezinvoltă, vedeta a răspuns la toate întrebările, fără să ezite să dezvăluie drama propriei mame, iubirile sau ce alte meserii i-ar fi plăcut.

"Vă mulţumesc că aţi venit atât de mulţi, nu mă aşteptam", a declarat Jacqueline Bisset în deschiderea primei conferinţei de presă susţinută în România.

"Sunt foarte încântată să fiu aici. Aveam o anumită imagine despre Cluj şi România şi constat că se potriveşte foarte bine cu realitatea de aici", a spus vedeta. Modestă şi fascinantă pentru o actriţă obişnuită cu experienţa hollywoodiană, Bisset a spus că "premiile sunt nişte daruri care îţi dau curaj". "În asemenea momente, mă întreb de fiecare dată dacă am realizat cu adevărat ceva în viaţă. Deşi am făcut 80 de filme, ele nu sunt atât de prezente în mintea mea. Regret doar că Michael York nu este aici. Mi-a fost partener în câteva filme şi prezenţa lui este cu adevărat specială", a mărturisit artista.

Bisset a dat apoi detalii de la filmări, a vorbit despre rigoarea şi autoritatea regizorilor în vârstă. Dintre filmele româneşti, a văzut doar "Balanţa" şi filmele lui Radu Mihăileanu, însă Oana Răsuceanu, PR managerul TIFF, i-a promis că va primi DVD-urile cu cele 11 filme autohtone de succes realizate în ultimii ani. Actriţa a recunoscut că faptul că nu are copii o privează de bucuria de a le da lor prioritate în viaţa ei, a mărturisit că a suferit în ultimii trei ani din cauza despărţirii de un iubit şi a povestit despre mama ei.

"Când aveam 15 ani, a aflat că are scleroză multiplă. Avea 50 de ani şi a trăit până la 85 de ani. Ea a fost prioritatea mea mereu, am găsit un umor care a salvat totul. Lucrurile prin care am trecut atunci mă fac să nu mi se pară acum nimic prea dificil. M-au întărit. Iubiţii mei au trebuit să o iubească şi pe ea şi au reuşit asta", a spus Jacqueline Bisset. Ea s-a caracterizat ca fiind o persoană empatică, energetică, intensă, atentă la detalii şi "un pic prea îndrăgostită de iubire".

"Am trăit crezând că iubirea e totul, dar acum 10 ani am aflat că nu e aşa", a spus ea. Dacă nu ar fi ales actoria, Bisset ar fi fost atrasă de arheologie, de case sau de textilele vechi. "Nu cred că ar fi bine să fiu regizor. Ar scoate o latură prea dură a mea, mi-aş pierde feminitatea", a mai glumit Bisset. Actriţa va primi azi premiul pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale.

 

Etichete
Comenteaza