Lacrimi de emoție și două ore în plus peste program în 2015. Azi Armin van Buuren aduce la Cluj noul album - Embrace

Lacrimi de emoție și două ore în plus peste program în 2015. Azi Armin van Buuren aduce la Cluj noul album - Embrace
Armin van Buuren va aduce, sâmbătă seara, pe scena Untold un show incendiar, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album "Embrace", ce a debutat în luna mai la Amsterdam.

A fost atât de impresionat de publicul Untold încât, la ediția din 2015, Armin van Buuren, a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi, l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții.

Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate sâmbătă seara. 

CITEȘTE ȘI "România, ce faci?" Armin van Buuren a venit la Cluj cu tricolorul românesc și a scandat numele unei echipe de fotbal GALERIE FOTO

Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaționale. În plus, el a colaborat cu Tiësto pentru proiectele Major League și Alibi și a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile. De-a lungul carierei Armin van Buuren a concertat în peste 25 de țări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky - Marea Britanie, Glow - Washington și Ibiza. Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat 10 years. Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleagă această locație ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar susținut de artist acolo în anul 2005, Armin Only, eveniment puternic marcant emoțional pentru toți cei 12.000 de participanți.

PROGRAMUL ZILEI  de SÂMBĂTĂ, 6 august 2016, la Untold AICI.

Comenteaza