Liderul Phoenix, Nicu Covaci, din nou la spital. Care este starea de sănătate a artistului

Liderul Phoenix, Nicu Covaci, din nou la spital. Care este starea de sănătate a artistului

Nicu Covaci a fost internat, joi seara, pe secția de ATI a Spitalului Județean Timisoara, după ce s-a simțit rău.

„Bună dimineața! Vă rugam, acum o vreme, să considerați informațiile oficiale, postate cu mare grijă pe această pagină! Adresăm și acum aceeași rugăminte! Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merita să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție”, a transmis trupa Phoenix.

Artistul a terminat ședintele de radioterapie, tratament ce i-a fost administrat după ce în martie a fost diagonisticat cu o tumoră la creier. După internare, medicii i-au făcut o serie de analize și investigații și îl vor ține în continuare sub supraveghere, scrie publicația locală Opinia Timișoarei.

În vârstă de 77 de ani, Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier în luna martie. Potrivit medicilor, problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut atunci când liderul trupei Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să îi fie afectată vederea. Atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o problemă gravă.

Comenteaza