Mâncare cu specific moldovenesc, mâine la Zilele Clujului
- Scris de Ziua de Cluj
- 31 Mai 2012, 18:49
- Cultură
- Ascultă știrea
DISTRIBUIE
"România Dodoloaţă" este evenimentul gastronomic care închide oficial cea de a doua ediţie a Zilelor Clujului. Delegaţia din Cimislia, Republica Moldova, le pregăteşte clujenilor mâncare şi vinuri alese.
Miel la proţap şi frigărui, degustare de vinuri moldoveneşti, borş cu sfeclă şi varză, plăcintă melina şi pârjoale, sarmale moldoveneşti şi ruladă: toate acestea sunt bunătăţile tradiţionale oferite clujenilor de către invitaţii din Republica Moldova la Zilele Clujului.
Toate bucatele vor fi asezonate cu vinuri moldoveneşti, oferite spre degustare în piaţeta din faţa Casei Matei, mâine, începând cu ora 11.
De asemenea la Memo 10 vor putea fi cumpărate sortimente specific moldoveneşti. În Piaţa Muzeului vor concerta ansamblurile folclorice "Rapsozii" şi "Izvor".
DISTRIBUIE
Comenteaza