Video Foto Mini Untold :)

Mini Untold :)
Mini Untold :)
Mini Untold :)
Mini Untold :)
Mini Untold :)
Mini Untold :)

Declarat "Best Major European Festival” încă de la debut, vestea Untold-ului a ajuns în toate colţurile lumii, festivalul de muzică atrâgând anual sute de mii de persoane la Cluj-Napoca. Atmosfera Untold a fost recreată recent la exopoziţia LEGO de iarnă, de la Muzeul Etnografic. 

La cea de-a patra ediţie Untold (2018) au participat 355.000 de oameni veniţi din întreaga lume, alături de 200 de artişti internaţionali, între aceştia regăsindu-se Armin van Buure, Black Eyed Peas, The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike. În cele patru zile, 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca din toate colţurile lumii. În 2018, Untold a atras în comunitatea clujeană, în cele patru zile, 45 de milioane de euro. 

Festivalul Untold 2019 va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Preţul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe, iar cele VIP vor costa 339 de euro plus taxe.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza