Ministrul Bode a fost la Festivalul Untold. A postat fotografii cu primarul Emil Boc şi cu fondatorii festivalului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent la Festivalul Untold, sâmbătă seară, el postând pe pagina sa de Facebook fotografii în care apare alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji. Ministrul a afirmat că situaţia de la evenimentul muzical se prezintă bine şi este atent monitorizată de structurile MAI.

Lucian Bode a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pe parcursul Untold angajaţii MAI vor fi alături de participanţii la festival.  “Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost şi vor fi alături de zecile de mii de participanţi pentru protecţia şi siguranţa lor. Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi este atent monitorizată. Le mulţumesc celor peste 1.000 de angajaţi din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare şi acţiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.  A fost aplicat şi de această dată modelul proactiv de acţiune pentru a preveni incidentele nedorite şi pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică”, a afirmat Bode. 

El a mai precizat că distracţia la Untold nu trebuie să însemne excese. 
“În aceste zile suntem partenerii celor care înţeleg să se comporte civilizat şi să respecte legea. Desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestui eveniment care a devenit un brand pentru ţara noastră şi care pune România pe harta marilor festivaluri internaţionale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toţi: autorităţi, organizatori, participanţi. Distracţia continuă, aici, la Cluj-Napoca, la UNTOLD, şi ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura şi respectul sunt compatibile cu voia bună şi distracţia!  Le mulţumesc celor care au înţeles acest lucru şi care se bucură decent de acest festival. Felicitări organizatorilor, autorităţilor locale şi partenerilor implicaţi în acest proiect grandios pentru această nouă ediţie a UNTOLD şi pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alţii nu se poate!”, a mai transmis ministrul Afacerilor Interne.

El a postat şi mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, atât din centrul de comandă de la festival, dar şi alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza