Nightlosers, karaoke şi anime

Nightlosers, karaoke şi anime

  Clujenii au variante diverse pentru a se delecta zilele viitoare: de la documentare despre Drumul Ceaiului la un concert cu muzicienii din trupa Nightlosers.

 

în această seară, Puzzle Caffe & Bar te invită la două ore de montaje video cu cele mai cunoscute anime-uri (desene animate japoneze), pe muzică. Evenimentul va începe la ora 19.00. Nightlosers va susţine “Concertul de primăvară” mâine-seară, în clubul My Way.

 

Cântarea va începe la ora 22.00, iar un bilet de intrare costă 15 lei (pentru posesorii de Janiscard), respectiv 20 de lei. Casa Municipală de Cultură găzduieşte, tot mâine, proiecţia primului episod din seria de documentare “Asian Corridor in Heaven”. Seria prezintă, pe parcursul a şase episoade, povestea uneia dintre cele mai vechi rute comerciale din lume – Drumul Ceaiului .

 

Proiecţia va debuta la ora 17.00. După vizionare, organizatorii invită clujenii la o ceaşcă de ceai din partea casei şi le oferă doritorilor ceaiuri artizanale la preţuri promoţionale. Pentru amatorii de karaoke, barul Ce? din Piaţa Muzeului organizează joi o seară de profil. “Pentru încălzire şi menţinerea atmosferei, shoturile de tequilla sunt din partea casei, iar intrarea, gratis”, subliniază gazdele.

 

Comenteaza