Video Foto Nu a mai rezistat! Regizorul Tudor Giurgiu le-a arătat degetul mijlociu "cerșetorilor" de invitații la premiera NASTY

Nu a mai rezistat! Regizorul Tudor Giurgiu le-a arătat degetul mijlociu "cerșetorilor" de invitații la premiera NASTY
| Foto: Facebook / Tudor Giurgiu

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, care este producător, dar și unul dintre cei trei regizori ai documentarului despre viața și cariera tenismenului Ilie Năstase, le-a transmis un mesaj dur celor care cer invitații la premiera filmului, în loc să își cumpere bilet.

La premiera de gală a documentarului NASTY, programată marți la Sala Palatului din București, vor participa Ilie Năstase, Boris Becker, Ion Țiriac, Nadia Comăneci, echipa filmului și alți invitați speciali.

Luni seara, cu o zi înainte de eveniment, Tudor Giurgiu, care a produs documentarul alături de Cosmin Hodor și l-a regizat împreună cu Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, a răbufnit pe Facebook la adresa celor care solicită invitații gratuite la premiera filmului, pe care îi sfătuiește să își cumpere bilete.

"Nu mai cereți invitații pentru mâine la premiera Nasty. Nu mai sunt locuri! De azi a început balamucul. Diverși unii confirmă last minute, deși deadline-ul era miercurea trecută. Alții sună să ceară bilete pentru copii. Alții și-au adus aminte fix azi că vin 4, nu 2. Personajele din pozã sunt cu nervii la pãmânt, zâmbetul e așa, de formã. Nu ne mai sunați! Încercati mai bine aici, puteți cumpăra ultimele bilete și ne veți face un mare bine: https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-premiera-de-gala", a scris Tudor Giurgiu pe Facebook alături de fotografia în care arată degetul mijlociu. 

Ilie Năstase superstar: cariera și viața tenismenului român, subiectul documentarului NASTY

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, care este producător, dar și unul dintre cei trei regizori ai documentarului despre viața și cariera tenismenului Ilie Năstase, le-a transmis un mesaj dur celor care cer invitații la premiera filmului, în loc să își cumpere bilet.

„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant” – sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internațională pentru a-l descrie pe tenismenul român Ilie Năstase. Viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului NASTY, care va putea fi urmărit din 16 aprilie în cinematografele din toată țara.

Îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker, NASTY spune povestea unui personaj unic. Și Phil Knight, co-fondatorul Nike, vorbește, într-un interviu exclusiv, despre relația cu Năstase, acesta fiind primul sportiv profesionist care a semnat un contract de reprezentare cu celebrul brand în 1972.

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D. Popescu și distribuit de Transilvania Film. Producătorii NASTY sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max).

Premiera de gală a filmului va avea loc pe 16 aprilie, la Sala Palatului din București, în prezența lui Ilie Năstase, a echipei și a invitaților speciali precum Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Biletele au fost puse în vânzare online – https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-premiera-de-gala  

În 1972, Ilie Năstase a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului. O combinație irezistibilă de talent, excentricitate și umor au făcut din Nasty (porecla pe care i-a dat-o presa) un veritabil showman admirat de fani, comentatori, dar și de alți sportivi. După Năstase, tenisul nu a mai fost la fel.

Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o țară comunistă a reușit, în doar câțiva ani, să cucerească lumea prin talent și personalitate. Lucrăm de 5 ani pentru acest proiect, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera și viața lui Năstase și am avut șansa să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influențați de el. Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie și pentru România, dar și pentru tenis - Tudor Giurgiu, regizor și producător

Afișul filmului integrează un portret al tenismenului creat de artistul Roger Huyssen pentru a ilustra un interviu cu Năstase apărut în revista Playboy SUA din iunie 1977.

Am fost fascinat mereu de lejeritatea lui Ilie Năstase pe teren. Iar eu l-am prins destul de târziu, jucând doar meciuri demonstrative. Am crescut în familie cu numele lui. Mulți specialiști în tenis, inclusiv Björn Borg, spun că doar doi jucători din istorie au avut un har special: Năstase și Federer. Când am citit și autobiografia lui Ilie m-am decis să facem acest film. Acum, când e gata, îmi dau seama că superlativele folosite pentru a-l descrie nu sunt deloc exagerate. În unele momente, el a fost mai popular chiar decât tenisul în sine. Asta mi-aș dori să vadă noile generații în Nasty, – o figură inspirațională, care a zguduit lumea - Cosmin Hodor, co-producător
Mă bucură foarte mult că suntem co-producătorii acestui film fascinant despre viața lui Ilie Năstase – o legendă a tenisului, ale cărui meciuri mi-au bucurat copilăria și a cărui carismă pe teren e recunoscută și astăzi. Regizorii au portretizat cu abilitate călătoria acestui sportiv est-european care a depășit granițele cu talentul și personalitatea sa, care i-au câștigat porecla Nasty pentru stilul său captivant și adesea controversat. Acest film prinde esența unui adevărat showman, amintindu-ne de moștenirea lui Năstase și de amprenta pe care a lăsat-o în lumea tenisului - Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max)

NASTY este produs de Libra Films și HDR Evolution în co-producție cu HBO și Televiziunea Română.

Comenteaza