O minifabrică va produce Berea Clujenilor

O minifabrică va produce Berea Clujenilor

Evenimentul dedicat berii artizanale aduce la Cluj-Napoc peste 20 producători autohtoni și internaționali de bere și cidru artizanal, cu peste 130 sortimente diferite. 

De la IPA, lager, stout sau porter și până la beri belgiene, cidru sau bere de grâu, producătorii artizanali de bere vor prezenta ultimele lor creații, produse pe bază de drojdii și hameiuri cu arome diverse, prin metode mai mai sau mai puțin tradiționale și cu ingrediente dintre cele mai inedite.

Beri cu infuzie de andive, cu arome tropicale, exotice, picante, dulci sau amare, beri învechite în butoaie de vin sau dublu fermentate, toate vor fi prezente la festival. Berăriile artizanale vor avea standuri special amenajate, va exista o zonă destinată vendorilor de mâncare, o zonă pentru copii, precum și o scenă dedicată concertelor în aer liber.

În plus, evenimentul va cuprinde un workshop de fotografie de produs (bere), la locație va fi implementată o minifabrică de bere artizanală ce va demonstra procesul de fabricare a berii și va produce bere artizanală în timp real, iar în urma evenimentului va fi produsă o nouă bere artizanală, Berea Clujenilor - ediția 2019, pe baza preferințelor participanților.

Cluj Craft Beer Festival va avea loc, în perioada 11-14 iulie 2019, în Iulius Parc. 

Comenteaza