Oktoberfest-ul Clujului

Oktoberfest-ul Clujului
Cea de-a șasea ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane va avea loc între între 29 septembrie și 1 octombrie 2017, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Vor mai fi evenimente conexe la Librăria Humanitas și Aula Magna UBB.

Programul artistic va curge în valuri precum berea adusă special din Germania și precum mâncarea servită la cele două puncte mari de catering (cu restaurant și bar). După succesul de anul trecut, Klaudia und die Burzenland Party Band revin la Herbstfest cu un program și mai variat, urmând să întrețină atmosfera și sâmbătă, și duminică, după ce deja tradiționala Fanfară din Foieni va da startul distracției în stil nemțesc. 

În fiecare zi de festival, la scena Oktoberfest vor fi organizate concursuri și tombole cu premii, iar marea surpriză este concursul Miss Herbstfest, pentru care înscrierile se vor face pe loc, jurizarea se va face în online, iar premiile vor fi dintre cele mai năstrușnice. 

Și anul acesta, ca la fiecare ediție, cepul primului butoi de bere va fi dat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, marcând astfel deschiderea oficială a festivalului. Berea va curge apoi râuri, atât în cortul Oktoberfest- unde specialitățile de bere vor fi nemțești 100%, cât și în zona cortului VIP, unde vor fi organizate sâmbătă și duminică sesiuni de degustare și prezentare de bere artizanală fabricată de producători locali.

Etichete
Comenteaza