Peste 37 de trupe înscrise la International Jazz in the Park Competition. Până când se poate intra în concursul cu premii de 30.000 euro

Peste 37 de trupe înscrise la International Jazz in the Park Competition. Până când se poate intra în concursul cu premii de 30.000 euro
| Foto: Jazz in the Park

Înscrierile pentru a șasea ediție a International Jazz in the Park Competition sunt deschise până în martie 2023.

"Avem până acum 37 de trupe înscrise pentru International Jazz in the Park Competition. Trupe din Olanda, Belgia, Franța, Italia, Spania, Cehia, Grecia, UK și România. Pare-ni-se că lucrurile progresează frumos și suntem abia la mijlocul perioadei de înscrieri. Dacă știi și tu o trupă tânără de jazz din România sau din afară, trimite-le postarea asta. Termen limită de înscriere 19 martie 2023", transmit organizatorii Jazz in the Park. 

Concursul revine după trei ani de pauză și va avea loc în 30 iunie-2 iulie 2023, într-un nou spațiu: Parcul Central din Cluj-Napoca, locul unde s-a născut festivalul Jazz in the Park. Valoarea totală a premiilor depășește 30.000 de euro, iar câștigătorul concursului va primi automat o invitație la festivalul de jazz din toamnă. În plus, cea mai bună trupă românească va avea parte de un turneu național organizat de Jazz in the Park!

Cei care doresc se pot înscrie completând formularul disponibil pe site-ul www.jazzinthepark.ro/competition/. Pe scena din Parcul Central vor urca cei 15 finaliști care vor fi anunțați în aprilie 2023.

Cluj-Napoca va găzdui anul acesta două mari festivaluri marca Jazz in the Park: International Jazz in the Park Competition (Parcul Central, 30 iunie – 2 iulie) și Jazz in the Park Festival (Parcul Etnografic ”Romulus Vuia”, 1-3 septembrie).

Comenteaza