Video Foto Polivalenta clujeană, luată cu asalt. 8.000 de oameni la un spectacol de stand-up comedy

Polivalenta clujeană, luată cu asalt. 8.000 de oameni la un spectacol de stand-up comedy
Polivalenta clujeană, luată cu asalt. 8.000 de oameni la un spectacol de stand-up comedy
Polivalenta clujeană, luată cu asalt. 8.000 de oameni la un spectacol de stand-up comedy

Cel mai mare show de stand-up comedy din România a strâns în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca un număr impresionat de spectatori.

„Stricăm o generație – Badea, Bordea și Micutzu” este cel mai mare spectacol făcut până acum în Transilvania al celor trei comedianți români. Evenimentul este un „drept la replică” dat celor care îi acuză pe performeri de folosirea limbajului licențios în show-urile lor, dar și pentru abordarea directă, uneori incomodă, a unor situații din viața tinerilor.

Cosmin Nedelcu este cunoscut din serialul „Băieți de oraș”, de la Antena 1, unde îl interpretează pe Dorian, iar Cătălin Bordea e colegul lui Dan Capatos în emisiunea de noapte de la aceeași televiziune.

Toți cei trei realizatori, Dan Badea, Cătalin Bordea și Cosmin Nedelcu "Micutzu", sunt absolventi ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică  București și au acum 15 ani să se exprime prin stand-up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand-up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri , comediantii reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock. Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

Comenteaza