Povestea prinţesei Aurora, „Frumoasa din pădurea adormită”, într-un nou spectacol cu dublă reprezentaţie, la Teatrul „Puck”

Povestea prinţesei Aurora, „Frumoasa din pădurea adormită”, într-un nou spectacol cu dublă reprezentaţie, la Teatrul „Puck”
Premiera spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită” va avea loc duminică, 6 decembrie, la orele 11:00 şi 12:30, la Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca.

„Frumoasa din pădurea adormită", povestea prințesei Aurora și a regatului vrăjit, ne vorbeşte despre o ursitoare rea, care doreşte să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea prinţesei. Aurorei îi este ursit ca, în ziua în care va împlini şaisprezece ani, să se înţepe într-un fus şi să moară. Blestemul aruncat asupra micuţei prinţese este „îndulcit" de o ursitoare bună și aceasta nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc împreună cu întregul regat. Prinţul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viaţă pe frumoasa Aurora și pe toți ai ei.

Spectacolul de pe scena Teatrului „Puck", în viziunea regizorală a lui Gabriel Apostol - actor al Teatrului Țăndărică din București și cadru didactic al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale" - aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, operă a lui Charles Perrault, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire. Scenografia este semnată de Andra Ștefan și ilustrația muzicală de Dan Bălan. În distribuție: Petre Băcioiu, Andra Ştefan, Călin Mureşan, Ionuţ Constantinescu, Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Adina Ungur.

 

Comenteaza