Primăria dă 35.400 de lei, bani publici, pentru un concert al Corului bărbătesc din Koln. Clujenii pot intra "moca"

Primăria dă 35.400 de lei, bani publici, pentru un concert al Corului bărbătesc  din Koln. Clujenii pot intra "moca"

Corul bărbătesc al orașului înfrățit Köln (Germania) va oferi publicului clujean un concert cu ocazia aniversării a 175 de ani de la înființare. 

Evenimentul, cu intrare liberă, va avea loc miercuri, 17 octombrie, ora 19:00,  la Sala Auditorium Maximum din cadrul Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai. Spectacolul va fi acompaniat de orchestra Operei Maghiare Cluj, condusă de dirijorul Bernhard Steiner.

De asemenea, în cadrul spectacolului vor evolua soliștii Stefan von Korch, tenor și  Lorena Puican, soprană, lucrările interpretate fiind atât de muzică clasică, cât și de inspirație folclorică și muzică ”kolsh” - specifică regiunii Köln-ului.

O delegație oficială a orașului înfrățit Köln, condusă de Ralf Heinnen, unul dintre cei patru primari ai orașului Köln, va fi de asemenea prezentă la acest eveniment.

35.400 de lei de la bugetul local pentru 2018 

Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 35.400 de lei de la bugetul local pentru 2018 pentru organizarea evenimentului "Concert aniversar - 150 de ani de la înfiinţarea corului bărbătesc din oraşul înfrăţit Koln, Germania). 

Evenimentul presupune un cocktail şi o recepţie de bun venit în data de 17 octombrie, respectiv un prânz de mulţime şi un cocktail în data de 18 octombrie 2018, pentru 220 de persoane (33.400 de lei) şi costuri de promovare a evenimentului (2.000 de lei).

Corul este compus din 140 de artişti, iar la Cluj-Napoca va ajunge şi o delegaţie formată din 15 persoane şi conudă de Ralf Heinnen, unul din cei patru primari ai oraşului Koln. 

Comenteaza