Primul concert din România dirijat de un robot va avea loc la Cluj

Primul concert din România dirijat de un robot va avea loc la Cluj

Primul concert caritabil din România dirijat de un robot va avea loc la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca mai mulţi solişti cunoscuţi, spectacolul îmbinând muzica rock cu cea simfonică şi cu cea tradiţională.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, concertul „Poţi să visezi, poţi să faci” este destinat copiilor bolnavi de cancer şi va fi dirijat de un robot. „La Teatrul Naţional Cluj-Napoca va avea loc în 6 februarie primul concert caritabil din România dirijat de un roboţel.

Pe scenă va debuta un mic aparat care va da tonul muzicii. Sub bagheta roboţelului-dirijor vor cânta, printre alţii, Flaviu Buzilă, Călin Goia, Stefan Boldijar, soliştii trupelor Hara, Voltaj şi Semnal M. Concertul <<Poţi să visezi, poţi să faci>> este un spectacol care îmbină 3 tipuri de muzică, simfonică, rock şi tradiţională şi este destinat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociaţiei <<Little People Romania>>. Fondurile care vor fi strânse vor fi donate copiilor pe care asociaţia îi susţine”, se arată în comunicat.

Un bilet costă 20 de lei şi poate fi comandat online sau achitat la intrare, organizatorii încurajându-i pe spectatori ca, la fiecare bilet cumpărat, să facă o donaţie de 100 de lei pentru copiii bolnavi de cancer susţinuţi de Asociaţia „Little People Romania”. Concertul va avea loc în data de 6 februarie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza