Primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe / Edy Chereji: "Un concurent redutabil la titlul de comedia românească a anului"

Primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe / Edy Chereji: "Un concurent redutabil la titlul de comedia românească a anului"
| Foto: digifm.ro

Filmările pentru comedia Mentorii vor începe pe 15 august 2024, iar premiera filmului în cinematografe este programată pentru începutul anului 2025.

Mentorii este o comedie originală, iar ideea şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casă de producţie ce face parte din grupul Untold Universe. Regizorul filmului Mentorii este Adrian Tapciuc.

„Ideea filmului MENTORII a venit natural, scrolând pe rețele de socializare, unde zilnic cineva îți promite ceva. Am lucrat și am râs pe scenariu alături de Adi Tapciuc și echipa mai bine de 6 luni, avem un cast fabulos, așa că pentru mine e clar că în 2025, MENTORII va fi un concurent redutabil la titlul de comedia românească a anului. Ne-am dorit ca filmul MENTORII, o comedie, să beneficieze din plin de experienţa unor buni actori ai genului. Bucălae este un actor ca un izvor nesecat de amuzament, având şi o capacitate de improvizaţie extraordinară. Vă garantez că veţi râde cu şi de el, la fiecare scenă!“, a transmis Edy Chereji, co-fondator Untold Universe pentru digifm.ro

Mentorii spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de maşină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găseşte o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară:  Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor.  Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Comenteaza