Proceduri de returnare a banilor donați pentru "Cumințenia Pământului"

Proceduri de returnare a banilor donați pentru
Ministerul Culturii a demarat procedurile premergatoare returnarii sumelor de bani donate in vederea achizitionarii sculpturii 'Cumintenia Pamantului", se arata intr-un comunicat al institutiei. Termenul limita pana la care poate fi depusa cererea de restituire, pentru situatiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri, este 31 octombrie 2017.
">

Persoanelor care au donat folosind urmatoarele mijloace, le va fi restituita suma donata fara a fi necesare alte proceduri:
- prin virament (ordin de plata in lei/dispozitie de transfer valutar intrabancar si interbancar);
-d onatii prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plata prin card bancar;
- transfer bancar electronic (internet banking);
- prin SMS.

Persoanele care au donat prin depunere de numerar la sediile institutiilor de credit si prin mandat postal, sunt rugate sa trimita la adresa donatii@cultura.ro, pana la data de 31 octombrie 2017, o cerere de restituire (model atasat), insotita de copii ale documentelor de plata si de documente justificative/dovada depunerii sumei solicitate, in conformitate cu prevederile HG nr. 1016/2016, art. 3 alin. (3).

Aceeasi procedura este valabila si pentru persoanele care, din diferite motive, nu mai detin contul bancar din care au efectuat donatia si doresc restituirea sumei intr-un alt cont, scrie Hotnews.

 

Comenteaza