S-a anunțat data festivalului Cluj Symphony Experience. Descoperă muzica altfel, prin experimente inedite

S-a anunțat data festivalului Cluj Symphony Experience. Descoperă  muzica altfel, prin experimente inedite

O nouă ediție a festivalului Cluj Symphony Experience va avea loc în Parcul Etnografic din Cluj în perioada 4-6 octombrie 2024. Amatorii de muzică și de experiențe de neuitat vor descoperi magia muzicii simfonice care acompaniază trupe renumite de rock, pop, folclor și alte genuri muzicale.

Organizatorii au pus la vânzare primele abonamente Blind Pass la cele mai mici prețuri și anunță că prețurile vor crește după ce vor fi confirmați primii artiști.  Cei mai rapizi dintre cumpărători vor prinde abonamentele la doar 200 lei, care oferă acces la toate cele 3 zile de festival și la toate activitățile ce vor face parte din program. Abonamentele sunt disponibile pe platforma de bilete Extasy:  https://extasy.ro/divertisment/cluj-symphony-experience-2024

„Ediția de anul trecut ne-a dat aripi, la propriu. Abia așteptăm să vă oferim o ediție și mai și! Ne- am bucurat tare mult, anul trecut, alături de cei peste 4.500 de participanți, de atmosfera creată, de trupele pe care le-am avut atunci, cu headlineri Alternosfera, Subcarpați, Cargo - toți acompaniați de orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania!  Vom avea și anul acesta un line-up extraordinar! Suntem în discuții cu mai multe trupe tari și în curând vom anunța primele nume. Pe lângă muzică și concerte, pregătim zeci de experiențe, activități și zone de atracție pentru toată familia”, spune Flavius Buzilă, organizatorul festivalului.

Pe lângă concerte, expoziții, târguri și activități, Cluj Symphony Experience vine și cu jocuri, workshopuri, Copacul Vieții, Șezătoare muzicală, magie și alte surprize pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs. Copiii până la 14 ani inclusiv au intrare gratuită și pot intra dacă sunt însoțiți și supravegheați de un adult. În plus, accesul cu animale de companie este permis.  Prezentatorul evenimentului va fi Cristi Hrubaru.

În 2023, Cluj Symphony Experience i-a avut cap de afiș pe Cargo, Subcarpați și Alternosfera, trupe care au fost acompaniate de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania. În plus, pescenele festivalului au urcat artiști de folk, fado, rock alternativ și muzică simfonică, iar atmosfera a fost extraordinară. Peste 4.500 de persoane s-au bucurat atunci de cadrul minunat din Parcul Etnografic și de programul propus de organizatori.Cluj Symphony Experience ne invită să descoperim magia muzicii altfel în 4-6 octombrie, iar detalii și abonamente găsiți aici:  https://extasy.ro/divertisment/cluj-symphony-experience-2024 .

Comenteaza