S-au deschis înscrierile pentru International Jazz in the Park Competition

S-au deschis înscrierile pentru International Jazz in the Park Competition

Concursul cu premii totale de peste 30.000 de euro revine la Cluj după trei ani de pauză.

Înscrierile pentru a șasea ediție a International Jazz in the Park Competition s-au deschis miercuri.

Concursul revine după trei ani de pauză și va avea loc în 30 iunie-2 iulie, într-un nou spațiu: Parcul Central din Cluj-Napoca, locul unde s-a născut festivalul Jazz in the Park.

Valoarea totală a premiilor depășește 30.000 de euro, iar câștigătorul concursului va primi automat o invitație la festivalul de jazz din toamnă. În plus, cea mai bună trupă românească va avea parte de un turneu național organizat de Jazz in the Park!

Concursul Internațional Jazz in the Park este o competiție adresată tinerilor artiști și trupelor emergente din toată lumea. Cei care doresc, se pot înscrie, până în data de 19 martie, completând formularul disponibil pe site-ul www.jazzinthepark.ro/competition/. Pe scena din Parcul Central vor urca cei 15 finaliști care vor fi anunțați în aprilie.

Cluj-Napoca va găzdui anul acesta două mari festivaluri marca Jazz in the Park: International Jazz in the Park Competition (Parcul Central, 30 iunie – 2 iulie) și Jazz in the Park Festival (Parcul Etnografic ”Romulus Vuia”, 1-3 septembrie).

Comenteaza