Sam Smith vine cu o echipă impresionantă la UNTOLD. Ce fel de cerințe extravagante are artistul

Sam Smith vine cu o echipă impresionantă la UNTOLD. Ce fel de cerințe extravagante are artistul

Sam Smith va ajunge pentru prima dată în România, pe Cluj-Arena la Untold 2024.

Sam Smith se află in turneu mondial de promovare pentru albumul “Gloria”, iar cu acest concept “Gloria - The Blackout Tour” va ajunge pe scena principală a festivalului UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume.

Echipa artistului britanic este formată din peste 50 de persoane, producția show-ului va fi una impresionantă, iar organizatorii UNTOLD au o serie de cerințe din partea managementului lui Sam Smith, conform PRO TV.

21 de tone de echipamentele muzicale, echipamente de sunet și scenă, transportate în trei camioane, vor fi integrate în Mainstage-ul UNTOLD. Dimensiunea scenei trebuie să fie de minimum 21m lățime și 13,5m adâncime, echipa tehnică a lui Sam Smith va aduce elevatoare de scenă și un decor gonflabil pe care îl vor monta în structura scenei principale. Decorul are 13,7m lățime și 3m înălțime și necesită o adâncime a scenei de 13,4m pentru a fi montat corect.

Britanicul va fi însoțit de propriul bucătar, căruia i se va pune la dispoziție un spațiu care ar trebui să aibă un minim de șase prize electrice de 240v AC 50hz (adecvate pentru a alimenta un cuptor și două plite cu inducție).

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca.

Comenteaza