Seri de vară clujene, în Piaţa Muzeului

Seri de vară clujene, în Piaţa Muzeului
Boema și primitoarea piață a Clujului va vibra pe ritmuri de jazz în serile de 19 și 20 august.

Vineri, 19 august, ora 20:00

Bigg Dimm a'Band. Este o trupă alcătuită în luna octombrie 2010 şi compusă din 25 de oameni care au păşit acelaşi prag al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj. Scopul înfiinţării acestuia a fost de a oferi studenţilor şi alte posibilităţi de exprimare şi de studiu, pe lângă cele clasice, precum şi de a aborda un alt segment al pieţei muzicale naţionale şi internaţionale.

Condus de lectorul universitar Răzvan Metea, band-ul cuprinde tinere talente cu foarte mare potenţial, muzicieni desăvârşiţi, ce abordează o paletă largă de genuri muzicale cântând piese din repertoriul anilor '30-'40 până în zilele noastre

Sâmbătă, 20 august, ora 20:00

Soirée. Proiectul a fost conceput de către Liviu Sorescu (pian), în colaborare cu Teodora Barla (voce) şi constă în concerte în stil piano-bar, oferind seri cu specific franţuzesc.

Armonia Music. Trupa de copii a luat fiinţă în 2010 sub atenta îndrumare a profesoarei Rada Stan.

Funk'e Fetish. Este o trupă din Cluj-Napoca, ai cărei membri sunt Adrian - tobe, Alexandru - bas, George - chitară și Mădălina - voce. Cei patru s-au îmbinat în această trupă în 2015, din dorința de a experimenta noi metode de a face muzică, indiferent de genuri. La baza tuturor experimentelor stă funk-ul, care se îmbină cu elemente progressive - jazz, rock, metal, astfel ajungând la urechile ascultătorilor un soi de progressive funk. Stilul trupei a mai fost categorisit drept "post-pop-punk-loud-and-funky" (Fabrica de Pensule) ori "it's like funk with a few fetishes" (Benji, Balcony TV Cluj)

Comenteaza