Serie de spectacole de dans contemporan la Teatrul Maghiar. Vezi programul FOTO

Serie de spectacole de dans contemporan la Teatrul Maghiar. Vezi programul FOTO
O serie de spectacole de dans contemporan are loc la Teatrul Maghiar de Stat, de vineri până în 2 iunie. Spectacolele sunt susţinute de Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti.

"Iniţiativa acestui proiect, care împlineşte trei ani în 2011, porneşte de la faptul că Bucureştiul a fost întotdeauna privilegiat în ceea ce priveşte evenimentele de dans, majoritatea având loc în capitală. Spectacolul Corporis Memoriae din 2009 la Teatrul Naţional din Cluj, precum şi stagiunea Centrului de anul trecut care cuprindea unsprezece spectacole de dans contemporan, a convins pe deplin organizatorii că publicul clujean este foarte interesat de spectacolele de dans contemporan", explică reprezentanţii Teatrului Maghiar de Stat. Lucrările ce vor fi prezentate la Cluj au mai fost puse în scenă nu doar în stagiunea Centrului Naţional al Dansului, ci şi pe scenele internaţionale.


Spectacolele au loc în noua Sală Studio a Teatrului Maghiar. Biletele sunt disponibile la casieria teatrului, dar şi online pe site-ul biletmaster.ro.

Iată programul spectacolelor: 

29 aprilie ora 19: Pretend we make you happy • Andreea Novac
29 aprilie ora 20: Extraterrestrial activity • Alexandra Pirici
24 mai ora 19: I.C. [progressive work] • Paul Dunca
24 mai ora 20: Stage psychosis • Carmen Coţofană
25 mai ora 20: Bun rămas • Farid Fairuz
2 iunie ora 20: Iluzionistele • Mădălina Dan

Comenteaza