Show-ul Tiesto, eclipsat de Dimitri Vegas & Like Mike la Untold 2016 FOTO

Show-ul Tiesto, eclipsat de Dimitri Vegas & Like Mike la Untold 2016 FOTO
O Cluj Arena plină ochi cu festivalieri a petrecut până în zorii zilei, în deschiderea ediției Untold de anul acesta. Pe scenă au urcat, cu show-uri electrizante, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto și Dimitri Vegas & Like Mike.

Britanicii de la Faithless au fost cei care au dat tonul distracției, cu hit-ul "God is a DJ". Au urmat "Insomnia", "We come one" sau "Mass Destruction", iar vocalul Maxi Jazz s-a aflat într-un dialog permanent cu publicul. "Iubesc țara asta, iubesc tot la ea. Vă mulțumesc!". Veste bună pentru fani. Britanicii au anunțat că lucrează la un nou album cu ocazia aniversării a 20 de ani de când sunt pe scenă. 

Oficial, festivalul Untold - The world capital of night and magic - a fost deschis la miezul nopții printr-un foc de artificii și un film al cărui personaj - Magicianul, este singurul care poate călători în timp și poate aduce magia trecutului în prezent.

La pupitru a urmat Fedde le Grand, un DJ și producător de muzică olandez, cunoscut pentru hiturile "Put your hands up for Detroit" și "Let me think about it". El s-a aflat pentru a doua oară la festivalul clujean și s-ar putea să revină. Preț de mai bine de o oră, publicul i-a cântat refrenele la unison, versurile fiind proiectate pe ecranele gigantice ale scenei. 

"Am fost foarte plăcut surprins că am fost chemat și în acest an, a fost ceva uimitor. Din culise și până să ajungi pe scenă totul funcționează cum trebuie și nu își dorești nimic mai mult ca artist".

Cel mai așteptat moment al serii a fost show-ul susținut de Tiesto, olandezul desemnat de-a lungul carierei sale "Cel mai bun DJ din toate timpurile" de Mixmag, "Nr. 1 DJ" de către Rolling Stone sau primul "The Legend" desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitați să-și aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o dată cu scena care l-a consacrat, pornind inițial de la trance, popularitatea lui continuă să crească de la an la an și pe piața mainstream, pop, EDM, progressive trance.

În prezent, Tiesto participă la toate marile festivaluri de muzică și are colaborări cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend și mulți alții. The best night in the world e promisiunea pe care le-o face fanilor care participă la showurile lui, încă de la începutul carierei sale și până astăzi, după 22 de ani.

"Buna ziua. Ce faceți?", a întrebat Tiesto publicul în limba română. Cam aici s-a încheiat interacțiunea DJ-ului cu audiența, și s-a concentrat pe ce știe el cel mai bine să facă. Să mixeze. "The only way is up", "The right song, "Wasted", "Chemicals", "Wombass" nu au lipsit din playlist. S-a revanșat însă pe o rețea de socializare unde a scris: "România este un loc uimitor din Europa unde toți ar trebui să ajungeți cândva". 

De departe, vedetele serii au fost frații greci: Dimitri Vegas & Like Mike. La ora patru dimineața arena era încă plină și publicul în formă. Cei doi DJ-i au pus lumea la pământ, au ridicat-o în aer și au făcut-o să-și strige din toți plămânii încântarea pe piese precum "Are you with me", "Louder" sau "Higher place". Și grecii se află la a doua prezență în Cluj, anul trecut și-au prelugit șederea cu două zile peste cât era prevăzut. 

La Untold 2016 (4-7 august) vor mixa și ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Comenteaza