Video Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu" mai devreme decât era planificat, ca urmare a unui pariu pierdut

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu" mai devreme decât era planificat, ca urmare a unui pariu pierdut
| Foto: Smiley - Cum te vad eu | Official Video

"Cum te văd" a avut parte de o lansare imprevizibilă şi spontană. Setată de echipă să se lanseze pe data de 26 iulie, ultima piesă a lui Smiley a fost adusă în playlist-uri pe 25 iulie, cu 12 ore mai devreme decât era planificat, ca urmare a unui pariu pierdut.

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu", care se vrea a fi o declaraţie de adoraţie pentru toate femeile care întotdeauna sunt văzute de cei care le iubesc mult mai frumoase decât se simt ele, informează un comunicat transmis Agerpres.

Smiley a făcut un meci de FIFA cu Theo Zeciu. Pariul a fost ca, în cazul în care Smiley pierde meciul, să lanseze pe loc noua lui piesă. "Pariu pierdut, pariu onorat. N-am avut ce face. Am pierdut şi mi-am sunat echipa pe loc, să împacheteze 'Cum te văd eu' şi să o urce urgent pe canalul de YouTube.

Mi-am auzit ceva vorbe de duh, dar eficienţi cum îi ştiu, s-au mobilizat şi s-au descurcat şi astfel am avut lansarea mai devreme decât era programat, însă la timp cât să mă achit de pariul pierdut. Aia e, vorba cântecului", a spus Smiley, se mai arată în comunicat.

În rol de fotograf, înconjurat de zeci de frumuseţi unice, incontestabile şi diferite, Smiley îşi transmite mesajul de apreciere şi de curaj către toate femeile care se simt neîncrezătoare în propria putere, care nu îşi conştientizează frumuseţea în ochii celor dragi şi care simt că au nevoie de filtre pentru a fi apreciate, se arată în prezentarea piesei.

"E greu pentru noi, bărbaţii, să înţelegem cum femeile nu sunt conştiente de frumuseţea şi de unicitatea lor pentru cei dragi şi cum de cele mai multe ori ochii noştri le văd perfecte, deşi ele nu se văd astfel şi îşi doresc să-şi acopere particularităţile cu uniformizare. (...) Nu aveţi nevoie de filtre, de make-up, de cosmetizări, ci doar de zâmbet, de încredere şi de aprecierea noastră", a declarat Smiley despre demersul său muzical.

Comenteaza