Spectacol folcloric, de Dragobete, la CCS. În scop caritabil

Spectacol folcloric, de Dragobete, la CCS. În scop caritabil
De Dragobete, cele mai frumoase cântece de dragoste vor fi aduse în faţa publicului clujean de tineri interpreţi de folclor din zona Transilvaniei. Spectacolul va avea loc joi, 23 februarie, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Invitaţi speciali sunt soţii Maria şi Mihai Nemeş din Maramureşul Istoric, a căror poveste de dragoste a început pe scenă, în cadrul concursurilor de folclor şi care vor încununa spectacolul oferit de tinerii interpreţi: Oana Bozga Pintea, Alexandru Pop, Georgiana Lobonţ, Daniel Pop, Amalia Chiper Iurian, Ciprian Peteleu, Alexandra Chira, Ovidiu Furnea, Ana-Maria Tomoiagă, Bogdan Berbecar, Elisabeta Guzu, Florina Oprea, Ancuţa Suciu, Raluca Paşcalău şi Nicoleta Hădărean. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Cununa Transilvană, sub conducerea muzicală a profesorului Ovidiu Barteş.

În cadrul spectacolului vor fi şi momente solistice instrumentale, oferite de membrii orchestrei Cununa Transilvană: Ovidiu Barteş - vioară, Sergiu Ghimpu - acordeon şi Andrei Oşan - clarinet şi fluier.
Prezentarea spectacolului va fi realizată de Ioana Breda Morar şi Grigore Sâmboan.

Spectacolul de Dragobete are şi caracter caritabil. Cei prezenţi în sală vor putea face donaţii în urne speciale, pentru o tânără de 26 de ani din Cluj-Napoca, ce suferă de boala Lyme. Singura sansă a Silviei Şerban este un consult şi un tratament la cel mai renumit centru neurologic din Europa, aflat la Viena. Pentru aceasta are nevoie de 30.000 de euro, bani de care familia nu dispune şi orice sprijin financiar este binevenit.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Comenteaza