Spectacolele „Hänsel și Gretel” și „Lupul interzis”, în weekend, la Teatrul de Păpuși „Puck”

Spectacolele „Hänsel și Gretel” și „Lupul interzis”, în weekend, la Teatrul de Păpuși „Puck”

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi așteaptă pe cei mici la finalul acestei săptămâni cu două titluri din repertoriul stagiunii. Este vorba de „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga (sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11) și „Lupul interzis”, de Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu (duminică, 21 aprilie, de la orele 11 și 12.30 și marți 23 aprilie, de la ora 17).

Povestea redată în spectacolul programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11 – Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga – începe în ziua în care Hänsel și Gretel se trezesc cu vești neplăcute. Mai precis, tatăl lor trebuie să vândă capra cea mică pentru a putea plăti datoriile. Copiii întristați sunt vizitați de Csipet, spiridușul pădurii, care le propune să îi ajute în găsirea unor comori, cu ajutorul unei poezii magice.

Distribuția este formată din actorii Péter Izolda, Pünkösti Laura, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Balogh Dorottya și Mostis Balázs. Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Poveste despre migrare

Duminică, 21 aprilie, de la orele 11 și 12.30 (precum și marți, 23 aprilie, de la ora 17), pe aceeași scenă va fi prezentat spectacolul „Lupul interzis”, realizat după un text original de Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu.

Spectacolul redă, în stilul vechilor fabule – adresate în egală măsură celor mici și celor mari –, povestea celor care sunt nevoiți să își părăsească locurile natale pentru o viață mai bună printre străini. Povestea migrării lupului începe, ca orice migrare, cu o călăuză care îți promite o viață mai bună și te transferă într-o altă lume. Ce se întâmplă odată ajuns acolo? E povestea fiecăruia dintre cei aflați în căutarea „celei mai bune dintre lumi”. Ilustrația muzicală este semnată de Radu Dinulescu, scenografia de Patrice Seiler, sculptura de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș. Distribuția este alcătuită din actorii Adina Ungur și Ionuț Constantinescu. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Cum se achiziționează biletele

Biletele se pot achiziționa și online, accesând următoarele linkuri:

Pentru spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel” de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11: https://tomtix.ro/evenimente/10576-jancsi-s-juliska-4

Pentru spectacolul „Lupul interzis” de duminică, 21 aprilie, de la ora 11: https://tomtix.ro/evenimente/10585-lupul-interzis

Pentru spectacolul „Lupul interzis” de duminică, 21 aprilie, de la ora 12.30: https://tomtix.ro/evenimente/10586-lupul-interzis

Pentru spectacolul „Lupul interzis” de marți, 23 aprilie, de la ora 17:

https://tomtix.ro/evenimente/10587-lupul-interzis

De asemenea, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Biletul la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. De asemenea, biletul la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei. Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

 

Comenteaza