Studenţii din calendarul USAMV, scoşi la licitaţie

Studenţii din calendarul USAMV, scoşi la licitaţie

 12 studenţi de la Universitatea de Stiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) vor fi “licitaţi” în cadrul unei petreceri care va avea loc în 3 martie, la Agronomia Pub, de pe strada Moţilor. 

 

în schimbul unor sume de bani, fetele de la petrecere se vor putea delecta în compania tinerilor “licitaţi”. Băieţii sunt protagoniştii unui calendar ecologist în care unul dintre “personajele” importante este mărul. “Conceptul e reîntoarcerea la paradisul promis, la natură.

 

De aceea, mărul şi de aceea, şedinţa foto în pădure. USAMV, spre deosebire de toate celelalte din peisajul universitar clujean, e singura care poate “promite” această reîntoarcere”, a detaliat designerul Ciprian Butnaru,  realizatorul calendarului.  Conform iniţiatorilor acţiunii, studenţii au fost aleşi în urma unei selecţii care s-a bazat, desigur, pe aspectul fizic.

 

Fondurile obţinute din “vânzarea” băieţilor frumoşi vor fi folosite în campanii de responsabilizare socială derulate de studenţii de la USAMV. “Calendarul verde” va putea fi achiziţionat de la magazinul de materiale promoţionale al universităţii (din sediul central), la preţul de 25 de lei. Proiectul studenţilor de la USAMV se află la a doua ediţie. în calendarul de anul trecut, personaje au fost 12 studente licitate, la rândul lor, prin intermediul unei petreceri. Cele 7 milioane adunate au fost  utilizate tot în scopuri de responsabilizare socială.

 

Comenteaza