Tănase şi Dinescu au făcut show pentru clujeni GALERIE FOTO

Tănase şi Dinescu au făcut show pentru clujeni GALERIE FOTO
După ce şi-au lansat ultimele cărţi cu degustări de vin şi interpretări live, poetul şi scriitorul au realizat prima lor emisiune la REALITATEA TV CLUJ.
Poetul Mircea Dinescu şi scriitorul Stelian Tănase au avut mare succes vineri seară, la Polus Center, unde şi-au lansat volume de versuri, un roman şi vinuri, “la pachet” cu versuri de amor.

Tănase a venit cu romanul “Dracul şi Mumia sa”, o carte născută dintr-o întâmplare trăită de scriitor la Mausoleul lui Lenin. “Vreau să râdeţi la fiecare pagină a romanului”, a spus Tănase. Dinescu şi-a prezentat savuros cartea de versuri, croită după modelul femeii de altădată, a vorbit despre ipostaza sa de producător de vinuri şi, la final, a cântat melodii dintre cele de pe albumul lansat cu acelaşi prilej, din care nu au lipsit câteva “mai buruienoase”, după cum le-a calificat chiar el. Vinurile aduse la standul de carte s-au vândut ca pâinea caldă, mai ales că nu se găsesc pe standurile magazinelor clujene.

De la ora 21:00, Stelian Tănase a înregistrat la REALITATEA TV CLUJ o ediţie savuroasă a emisiunii “Clujul în Realitate”, moderată de Octavian Hoandră, care urmează să fie difuzată săptămâna viitoare. De la 22:00, poetul şi scriitorul au realizat emisiunea “Tănase şi Dinescu”, transmisă în direct în întreaga ţară din studiourile REALITATEA TV CLUJ.

Comenteaza