Târg online de job-uri pentru medici. Oferte în toată Europa şi salarii de la 7.000 de euro

Târg online de job-uri pentru medici. Oferte în toată Europa şi salarii de la 7.000 de euro
Peste 20 de companii de recrutare și spitale din toată Europa îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul medical cu sute de job-uri, până în 3 iulie 2016, la Târgul Virtual Careers in White.

Candidaţii au posibilitatea astfel să aplice de acasă, din faţa calculatorului, pentru posturi de medici din orice specializare, asistenţi medicali, îngrijitori, stomatologi, moaşe, în ţări precum România, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Țările Nordice și nu numai.

Cei care sunt în căutarea unui loc de munca trebuie să se înregistreze și să își încarce CV-ul pe platforma pe care se desfășoară târgul virtual, unde au acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Candidații au posibilitatea să discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat și astfel să obțină toate informațiile de care au nevoie.

Pe lângă salariile atractive care se situează între 7.000 și 9.000 de euro pe lună pentru medicii specialişti în țări precum Norvegia, Suedia, Danemarca, UK, Franța sau Germania, cei care aleg să emigreze beneficiază și de cursuri de limbă straină, transport gratuit spre țara de relocare, traininguri, ajutor în găsirea unei locuințe, sprijin pentru relocarea întregii familii dar și posibilitatea de a prelua un cabinet medical cu tot cu pacienți de la un alt medic.

Accesul în cadrul Târgului Virtual este gratuit.

 

Comenteaza