Teatru de club la Diesel, de azi. Vezi ce spectacole poţi urmări

Teatru de club la Diesel, de azi. Vezi ce spectacole poţi urmări
Maraton de teatru de club la Diesel Club, de astăzi până miercuri.


La două zile de la închiderea stagiunii la Teatrul Naţional, Teatrul de Club din Cluj pune în scenă, în Diesel Club, trei piese de teatru în trei seri - "Norway. Today", "Lăsaţi femeile să vină la mine" şi "Shakespeare, I love you".


Primul dintre spectacole, "Norway. Today", de Igor Bauersima, va fi pus în scenă în această seară la ora 21. Piesa vorbeşte despre Julie şi August, doi tineri norvegieni, care se întâlnesc pe Internet uniţi de dorinţa de a se sinucide. O dată ajunşi pe fiordurile norvegiene, cei doi sunt expuşi unei altfel de realităţi, care îi readuce la viaţă din toate punctele de vedere, o realitate mai puternică decât moartea - dragostea.


Mâine la aceeaşi oră este programat spectacolul "Lăsaţi femeile să vină la mine", un one-man-show cu Petre Băcioiu, care asigură şi regia. Spectacolul este un cabaret bazat pe cuplete extrase din nucleul caragialian. În fine, miercuri va fi pusă în scenă piesa "Shakespeare, I love you", de Sorin Misirianţu, un spectacol în limba engleză care va reprezenta România la festivalul internaţional de teatru din Casablanca, în septembrie. Piesa în care joacă Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint vorbeşte despre Steve, un student exmatriculat care ajunge în străzi şi încearcă să-şi câştige existenţa ca actor.

Biletele costă 15 lei iar studenţii primesc o reducere de 50%.

Comenteaza