Foto TIFF trage cortina ediţiei cu numărul 20 în Piaţa Unirii, după o săptămână de artă şi voie bună

Cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) a fost un succes, atât pentru organizatori, cât şi pentru iubitorii de film, dar în acelaşi timp şi pentru oraşul Cluj-Napoca. 

Tudor Giurgiu, preşedintele TIFF spune că a fost un drum lung, plin de suişuri şi coborâşuri, de momente de incertitudine. Chiar a avut parte de unele momente în care a simţit că festivalul are o anvergură importantă care nu e recunoscută de autorităţi.

Însă Giurgiu spune că până la urmă cel mai mult a contat echipa. Acesta şi-a exprimat recunoştinţa faţă de toţi cei care au pus umărul la festival, dar şi publicului TIFF.

Gala de închidere a celei de-a 20-a ediţii a TIFF, festivalul de film organizat la Cluj-Napoca, a avut loc sâmbătă sara, iar filmul rusesc „Vânătorul de balene”, de Philipp Yuryev, a câştigat Trofeul Transilvania.

Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, dar şi celelalte locaţii din oraş sau din afara Clujului i-au primit pe miile de spectatori pentru a se bucura de film şi de tot ceea ce face TIFF-ul pentru cei care sunt înrădăcinaţi în artă, oricare ar fi forma ei de manifestare. În rest, voie bună, oameni fericiţi şi clipe de păstrat în albumul cu FOTO-amintiri!

Sursa foto: https://www.facebook.com/TransilvaniaIFF - Marius Mariș, Nicu Cherciu, Vlad Cupsa, David Vizi

Comenteaza