Tudor Giurgiu: Spiritul TIFF migrează în cartier

Tudor Giurgiu: Spiritul TIFF migrează în cartier
Unul dintre marile pariuri ale ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este seria de proiecţii care va avea loc în fiecare seară în Mănăştur, a declarat aseară regizorul Tudor Giurgiu (foto dreapta), directorul evenimentului, la emisiunea Clujul în Realitate, moderată de Mihai Hurezeanu (foto stânga) la REALITATEA TV Cluj.

"Spiritul festivalului migrează în cartier, am foarte mulţi prieteni acolo, dar sunt conştient că există şi mulţi care nu au auzit de festival. Cred că e o idee care va avea succes, e o ocazie unică să vezi film la tine acasă, cobori din bloc la ora 10:00 şi mergi la film gratis", a apreciat Giurgiu.

Directorul TIFF a mărturisit că rafalele de ploaie de ieri după-masă le-a cam dat peste cap biroul de organizare, însă e convins că vremea va ţine cu festivalul şi gala de la 19:45 din această seară din Piaţa Unirii va fi "ceva cum n-aţi mai văzut". "Vom avea multe surprize, show-uri spectaculoase, dar şi lucruri care le vor aminti celor care au fost la prima ediţie TIFF cum a fost la început. Îi sfătuiesc pe cei care nu şi-au cumpărat încă bilete să facă asta, va fi un spectacol care va marca aşa cum trebuie ediţia a 10-a", a promis Giurgiu.

 

 

Etichete
Comenteaza