Tujamo și Hardwell, capete de afiș vineri la Untold 2016

Tujamo și Hardwell, capete de afiș vineri la Untold 2016
Producătorul de muzică electro-house Tujamo și DJ-ul olandez Hardwell sunt cap de afiș, vineri, în cea de-a doua zi a Untold 2016.

Germanul Tujamo - pe numele real Matthias Richter - are în palmares o nominalizare la premiul World Music pentru cel mai bun videoclip din lume. Între single-urile sale se numără "Dr. Who!", realizat alături de Plastik Funk și Sneakbo, cu care s-a situat pe locul 21 în Topul britanic. Hitul "Boneless", realizat cu Steve Aoki și Chris Lake, a urcat pe locul 49 în topul german și pe locul 42 în cel austriac.

Cea de-a doua seară a Untold este deschisă pe scena principală a festivalului de Power pe vinil. Pe aceeași scenă de pe Cluj Arena vor urca Subcarpați, Kadebostany, Scooter, Dannic, Galantis și Hardwell.

Hardwell - pe numele său real Robbert van de Corput - este un DJ olandez de muzică house progresiv și electro house. Printre cele mai răsunătoare hituri ale sale se află: "Spaceman", "Encoded", "The World", "Cobra" și "Apollo", iar în colaborare cu Tiesto - "Zero 76". În 2013 și 2014 el s-a aflat pe locul 1 în revista Dj Magazine. De asemenea, Hardwell a fost nominalizat la MTV Europe Music Award pentru cea mai bună muzică electronică.

Peste 150 de artiști vor urca pe scenele festivalului Untold. Joi între cei care au concertat s-au numărat Naughty Boy, James Arthur, Faithless, Nervo, Fedde le Grand, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike.

Vineri vor mai urca pe celelalte scene de la Untold artiști precum Steve Lawer, Racla, LTJ Bukem, Marwan, Dannilov, Mr. Chillum, Overder, Mentaal B2B Claudio Lacosta, Kristal, Mat, Sore, Cabron, Feli&Band, Smiley&Band.

Armin Van Buuren va concerta sâmbătă, iar Lost Frequencies, AfroJack, Martin Garrix, Ummet Ozcan duminică, în ultima zi a festivalului Untold.

Programul integral AICI. 

Comenteaza