Un spectacol clujean, pe scena Festivalului de Teatru din Almagro

Un spectacol clujean, pe scena Festivalului de Teatru din Almagro
Spectacolul regizat de Silviu Purcărete și montat la Teatrul Maghiar de Stat Cluj va avea două reprezentații în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Clasic din Almagro.

Potrivit Institutului Cultural Român, spectacolul montat de regizorul Silviu Purcărete, împreună cu echipa Teatrului Maghiar din Cluj va fi jucat pe 28 şi 29 iulie, la Antigua Universidad Renacentista, şi va încheia cea de-a 40-a ediţie a festivalului. Piesa se va juca în limba maghiară, cu supratitrare în limba spaniolă. 

Premiera spectacolului "Iulius Caesar", de William Shakespeare, a avut loc, la Cluj, în 2015, avându-i în distribuție pe Zsolt Bogdán, alături de Miklós Bács, Gábor Viola, Szabolcs Balla, Emőke Kató, Enikő Györgyjakab, Csilla Albert, Balázs Bodolai, Áron Dimény, Loránd Farkas, Alpár Fogarasi, Melinda Kántor, Sándor Keresztes, Róbert Laczkó Vass, Ervin Szűcs, Loránd Váta și János Platz. Scenografia spectacolului este semnată de Dragoş Buhagiar, iar muzica originală, de Vasile Şirli.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza