UNTOLD 2022: În ce condiţii pot avea acces la festival minorii

UNTOLD 2022: În ce condiţii pot avea acces la festival minorii

UNTOLD 2022 din Cluj-Napoca va fi o ediţie spectaculoasă, promit organizatorii, dar reamintesc şi condiţiile de acces în incinta festivalului a minorilor. 

"Va fi o ediţie spectaculoasă. Poate, cea mai spectaculoasă de până acum! De la artişti cu showuri unice gândite doar pentru UNTOLD, momente speciale la scene, până la atracţii şi surprize în tot festivalul. Practic va fi spectacol la tot pasul. Un spectacol la care întreaga echipă UNTOLD a muncit cu pasiune tot anul. Ca in fiecare an.

Şi va fi o ediţie în deplină siguranţă, cu ajutor şi implicare necondiţionată din partea autorităţilor locale şi a structurilor MAI. Ca şi până acum. În concluzie, vă aşteptăm. Suntem foarte pregătiţi", a transmis Edy Chereji

"Copiii între 7 și 14 ani pot să vină la festival dacă sunt însoțiți de un adult, pe baza unei declarații care poate fi descărcată de pe site-ul UNTOLD”, reaminteşte Edy Chereji. 

Astfel, părintele sau tutorele trebuie să semneze o declaraţie prin care îşi asumă întreaga responsabilitate pentru fiica/fiul minor şi permite ca ea/el/ei să participe la Festivalul Untold 2022.

UNTOLD 2022: În ce condiţii pot avea acces la festival copiii între 7 și 14 ani

Comenteaza