UNTOLD 2024, aproape de start. Sam Smith și Lenny Kravitz și Burna Boy, printre marii artiști care vor cânta la Cluj-Napoca

UNTOLD 2024, aproape de start. Sam Smith și Lenny Kravitz și Burna Boy, printre marii artiști care vor cânta la Cluj-Napoca

Peste 250 de artiști, printre care Sam Smith și Lenny Kravitz, vor ajunge în Cluj-Napoca, între 8 și 11 august, pentru 4 zile și 4 nopți de magie.

Lenny Kravitz, artistul care deține un record la premiile Grammy, cu 4 trofee, 4 ani la rând, pentru „Cea mai bună interpretare masculină", vine în această vară pentru prima oară la festivalul UNTOLD. Anul acesta, rock-starul legendar a primit și o stea pe Hollywood Walk of Fame. Fanii vor asculta live hiturile sale ,,Fly Away”, „American Woman”, „I Belong to You” și multe altele.

Sam Smith, artistul britanic cu un palmares impresionant – un Oscar, un Golden Globe și 5 premii Grammy, vine pentru prima dată în România. Acesta a inclus festivalul UNTOLD în turneul său „Gloria”, care este și numele ultimului său album.

O premieră este și prezenta celui mai mare artist afrobeat din lume, Burna Boy. Inclus în revista Time în topul celor mai influente 100 de personalități ale lumii, Burna Boy are concerte sold-out pe marile stadioane și arene ale lumii și colaborări cu cele mai mari nume din industria muzicală.

Martin Garrix, revine cu un show special în acest an la UNTOLD. Anul trecut, DJ-ul și producătorul olandez a mărturisit de ce iubește acest festival și România: „Iubesc să fiu aici, iubesc energia de aici, publicul. România, dragilor aveți locul vostru în sufletul meu, sunteți în inima mea! Am trăit câteva dintre cele mai frumoase amintiri din viața mea aici, la UNTOLD. Vă mulțumesc!”.

Edi Chereji, director UNTOLD, la PRO TV: „Ne așteptăm la un festival care va fi sold out cât de curând și în acest an și nu ne miră acest lucru, pentru că de curând, UNTOLD a fost votat pe locul al 3-lea în topul celor mai apreciate și îndrăgite festivaluri din întreaga lume. Într-o zonă foarte selectă, alături de ediții din Las Vegas și încă o dată, untold din România, așa că va fi o ediție de excepție”.

Etichete
Comenteaza