Untold-iştii pot să-şi facă propriul program de festival printr-o aplicaţie mobilă

Untold-iştii pot să-şi facă propriul program de festival printr-o aplicaţie mobilă
Aplicația Untold 2016 poate fi descărcată, începând din 27 iulie, atât din Google Play, cât și din App Store. Festivalierii pot urmări aici programul pe zile și scene, pot vizualiza harta festivalului pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută și pentru a descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului. Mai mult, pot să-și creeze propriul program, în funcție de artiștii pe care nu vor să-i rateze.

Aplicația Untold permite festivalierilor să vizualizeze întreaga lista de artiști de anul acesta, cât și detalii despre ei, o scurtă biografie, paginile lor de Facebook, Twitter sau Youtube. În aplicație, participanții au la dispoziție și harta festivalului care cuprinde punctele de acces, toate scenele și zonele de poveste ale evenimentului, punctele de încărcare a cardurilor și brățărilor RFID, precum și corturile de prim ajutor și ieșirile de urgență.

Site-ul festivalului are în acest an un nou design în ton cu conceptul creativ. Toate detaliile importante referitoare la regulament, campanii, posibilități de transport spre festival incluse în „Travel Experience", cât și detalii despre ultimele opțiuni de cazare, se găsesc aici.

De asemenea, ultimele abonamente și bilete pot fi achiziționate tot de pe site-ul oficial al evenimentului. Nu în ultimul rând, festivalierii pot afla informații referitoare la reducerile de care beneficiază cu ajutorul brățării la cele mai frumoase obiective turistice din Ardeal, cuprinse în Campania "Transilvania All Inclusive".

Participanții pot afla toate aceste lucruri în timp ce ascultă Untold Radio, singurul post de radio exclusiv electro-dance-music ce promovează doar artiștii internaționali. Festivalierii vor putea folosi aplicația și site-ul Untold, folosind internet gratuit în toate locaţiile şi pe pe toată perioada evenimentului.

Untold va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca Top 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de 150 de artiști internaționali de renume, dintre care AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Nervo, Ummet Ozcan, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Comenteaza